Sobre nosaltres

Darrere de les bambolines

Som Connectalia, una empresa on ens plantegem els projectes amb una mirada de 360º. Ens importa tant la qualitat dels projectes que et lliurem, com la manera com hi arribem.

Perquè parlem com tu

I si comencem parlant? Sembla obvi, oi? Doncs no ho és tant. Creiem que parlar i entendre’ns mútuament, i definir bé el projecte des d’un principi no és perdre el temps. Així ens coneixem, tu t’estalvies diners, nosaltres hores, i tots plegats hi guanyem!

Perquè som flexibles

Ens marquem un full de ruta, uns objectius, i els anem perseguint. Però no ens oblidem de tu durant el desenvolupament. Revisarem plegats el projecte durant el procés en totes les seves fases, i ens adaptarem als canvis i a les noves necessitats.

Perquè ho fem pas a pas

Posem ordre a la part digital de la teva empresa, però ho fem pas a pas. Anem de la ma amb tu, però nosaltres et guiem en tots els passos. Primer un, i després l’altre, no pateixis!

Perquè ho fem senzill

Parlaràs amb persones. Ni amb contestadors automàtics, ni amb centraletes amb músiques estúpides d’ascensor. Trucaràs i parlaràs amb una persona, i sempre la mateixa. Ens tractarem pel nom de pila, i ens explicaràs en què et podem ajudar.

Som especialistes en el nostre camp

Sabem de què parlem...

Posa’ns a prova, i…

Coneix alguns dels nostres clients

Treballem per elles

Algunes firmes amb les que hem compartit projectes